> Spojnice > Šaržirani čavli


Šaržirani čavli

Šaržirani čavli

Ovdje ćete naći široki asortiman šaržiranih čavala za izradu ambalaže i paleta, krovogradnju, montažnih kuća, drvenih fasada, ograda i terasa, vrtnih kućica, interijere i sl. Općenito, čavle razlikujemo i dijelimo na razne vrste s obzirom na izvedbu i namjenu.

 

BeA čavli dostupni su u različitim šaržiranjima, u različitim materijalima za zaštitu od korozije, sa različitim glavama kao okrugla, D-glava,  ravna, upuštena, sa križnim utorom da se može izvaditi kao vijak, te sa različitim navojima kao glatki, spiralni (vijak navoj) i ring.

 

Ring čavli zbog svojih prstena koji se urezuju u drvo omogučuju skoro tri puta jači spoj u odnosu na glatke čavle, dva puta u odnosu na uvijene, a 50 % jači spoj u odnosu na čavle sa vijčanim navojem. U odnosu na čavle sa drugim navojima potrebno je ring čavle koristiti sa manjim promjerima. Za određivanje dužine čavala za drvo obićno je preporuka da 1/3 dužine čavala ide kroz,  a 2/3 dužine čavala u pozadinu drveta koje se spaja.  

BeA čavli su dostupnim i sa građevinskim certifikatom DIN 1052, te sa certifikatom EPAL za upotrebu u paletema. Detaljnije o certifikatima ovdjeBEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku