> Spojnice


Spojnice

U našem asortimanu ćete pronaći visoko kvalitetne klamerice, čavle, čavliće i ostale spojnice za upotrebu u pneumatskim, plinskim i mehaničkim alatima, ponajprije tvrtke BeA. Isti proizvođač proizvodi ne samo spojni materijal već i alate koje ih koriste.

Takvom kombinacijom osigurani su svi zahtjevi i tolerancije potrebne kako bi kupac dobio maksimalnu pouzdanost i efikasnost u radu. Za sav spojni materijal, možemo vam ponuditi odgovarajuće certifikate i našu garanciju kvalitete.

 

Izaberite svoju kategoriju za detalje: 

BeA asortiman spojnica -  klamerice, čavli, čavlići, iglice, ljepilo

BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku