Shopping cart

Hej posjetitelju!

Preuzmite nove kataloge i brošure ovdje 

Video demonstracija BeA alata u stvarnim uvjetima

Primjere upotrebe BeA alata za klamerice i čavle u raznim industrijama možete pogledati na našim web stranicama ovdje ili gledajte ih na našem Youtube kanalu klikom na logo dolje

Subscribe to me on YouTube

Tags

| More

BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.


Alati > Certifikati za alate

Certifikati za alate

Ovdje ćete pronaći certifikate za cjelokupni asortiman BeA pneumatskih i plinskih alata za klamerice, čavle i ostale spojnice. 

 

Za preuzimanje na vaše računalo jednnostavno kliknite na "Download", a ukoliko želite samo pogledati dokument bez preuzimanja kliknite na "Show" i dokument će se otvoriti u novom prozoru.

BeA alati za pričvršćivanje - ISO 9001
ISO 9001 certifikat za razvoj, proizvodnju i distribuciju pneumatskih i plinskih alata BeA
bea_alati_iso_9001.pdf
Adobe Acrobat Document 331.8 KB