Alati > Hotmelt tehnologija ljepljenja


Hotmelt tehnologija ljepljenja

O.M.S je pravi izbor i kada se rado o tehnologiji ljepljenja Hotmeltom ili vrućim ljepilom. BeA alati

(pištolji za ljepilo) u našem asortimanu su izuzetno ekonomični, čisti i precizni, i sve to bez otapala. Neophodni u mnogim područjima primjene kao npr. zatvaranje kartonske ambalaže, razna druga ambalaža, proizvodnja madraca, tapeciranog namještaja, stolarija, proizvodnja automobila i zrakoplova i sl.

 

Sa Hotmelt ljepilom ljepimo drvo, plastiku, gumu, tkaninu, kožu, papir, karton, metal i sl. U asortimanu imamo različite vrste Hotmelt ljepila ovisno o namjeni.

BeA pištolj za vruće ljepilo

BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku