Alati > Stolno montirana klamerica


Stolno montirana klamerica

Stolno montirani pneumatski alati idealni su za upotrebu u obrtničkim radionicama i za serijsku proizvodnju u manjim tvrtkama. Osnovu čine dokazani BeA pneumatski alati koji su modificirani i opremljeni raznim instalacijskim i kontrolnim priborom kao što je nožno ili kontaktno ukljućivanje.

 

Zajedno sa velikim kapacitetima spremnika kako bi ubrzali punjenje alata, stolno montirani alati čine vašu proizvodnju bržom, sigurnijom i efikasnijom.

BeA stolno montirani alat

Ovdje ćete pronaći sljededeće stolno montirane pneumatske alate:


BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku