O nama / kontakt > Servis


Servis

Servis je za nas sve.

 

Pod servisom ne smatramo samo tisuće rezervnih dijelova i enormni asortiman proizvoda koje imamo na skladištu, već i našu težnju da zadovoljimo kupca u potpunosti što se tiče njegove potrebe za rješavanjem aplikacije spajanja uz najmanju i najefikasniju moguću cijenu koštanja.

 

Da bi to postigli nije neubičajeno da napravimo stotine i tisuće kilometara kako bi obišli naše kupce, potpuno besplatno, te savjetovali ih kako najbolje koristiti alate, pne. instalaciju, klamerice, čavle, ljepilo i sl. odnosno maksimalno poboljšati te smanjiti troškove u proizvodnom procesu.

 

Nije neubičajeno da naši kupci koje imaju naše pne. alate BeA u svojim pogonima više od 30 godina te koriste naše savjete i ORIGINAL BeA klamerice, čavle i sl. gotovo i da nemaju potrebe za rezervnim dijelovima osim udarne igle koja je potrošni materijal.

 

Mi smo uvijek blizu Vas.BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku