Tvrtka O.M.S.

Preko 35 godina u ovom poslu.


O.M.S. d.o.o. je fleksibilna i usko specijalizirana tvrtka sa 35 godišnjim iskustvom u prodaji BeA industrijskih i profi pneumatskih alata , klamerica, čavala i ljepila, osnovana 1991. godine. sa sjedištem u Zaprešiću (7 km od Zagreba).

 

Raspadom bivše Jugoslavije, tržišta koje smo obrađivali , te uspostavom tržišne ekonomije, zakon nam je omogučio da sami osnujemo tvrtku bez prethodno posredstva državne tvrtke (Hermes, Ljubljana) za zastupanje inozemnih tvrtki te smo nastavili ono što smo radili i radimo više od 35 godina na ovim prostorima.

 

Naše 35 godišnje iskustvo, enormni asortiman pne. alata, klamerica, čavala, ljepila te rezervnih dijelova na skladištu, liderska pozicija na tržištu, te činjenica da još uvijek ima naših alata koji su stariji od 30 godina u radu u tvornicama, manjim radionicama te kod obrtnika su reference koje govore o nama i našim proizvodima.

 

O.M.S. je idealni partner u području spajanja bilo klamericama, čavlima ili ekološkim ljepilima u proizvodnji tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja, izradi madraca, interijera, izradi ambalaže, građevinske stolarije, montažnih kuća, građevinske industrije te konfekcioniranje spužve, brodogradnji i automobilskoj industriji.

 

O.M.S. preuzima punu odgovornost za cijelu instalaciju, počevši od savjeta, prikjučivanja i treninga do održavanja i servisiranja.

 

U mogučnosti smo ponuditi rješenja za automatiziranu proizvodnju razvijenu prema specifičnim potrebama kupca kako bi povečali brzinu proizvodnje, smanjili troškove, poboljšali točnost i kvalitetu te smanjili opterečenje radnika.

 

Danas smo ekskluzivan partner različitih internacionalnih tvrtki , samo inovativnih i vodećih proizvođača u svojem području djelovanja.

 

Fokusirajući se na ono što znademo najbolje, nastaviti ćemo nuditi vodeće tehnologiije spajanja koje nadilaze sva ostala na tržištu.