> O nama / kontakt > Kako radimo


Kako radimo

Mi smo drugačija tvrtka.

 

Mi ne prodajemo robu na polici ili skladištu, niti želimo govoriti jedino o cijeni proizvoda bez da saslušamo kupca i postavimo mu prava pitanja kako bi mu mogli pružiti optimalno rješenje iz našeg enormo velikog asortimana proizvoda na skladištu.

 

No ukoliko tražite savjet ili demonstraciju, bilo u sjedištu naše tvrtke ili kod Vas mi Vam garantiramo da ćemo zahvaljujući našem 35 godišnjem iskustvu u tehnologijama spajanja i poznavanja Vaše industrije pronaći najbolje i najpovoljnije rješenje za Vas.

 

No stvarna naša razlika počinje tamo gdje drugi završavaju. Nakon što ste se odlučili za naš proizvod, dobili ste odmah besplatnu bezuvjetnu doživotnu savjetodavnu i servisnu podršku, te raspoloživost svih klamerica, čavala, ljepila te rezervnih dijelova sa našeg skladišta.


 


BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku