> SIMALFA® ljepilo > tehnički podaci i certifikati


Tehnički podaci i certifikati

Održivo i pažljivo upravljanje našim okolišem jedan je od najvažnijih izazova našeg vremena. Zato je zaštita našeg okoliša jedan od središnjih elemenata tvrtke ALFA Klebstoffe. Iz dana u dan nastojimo djelovati odgovorno i udovoljavati najvišim ekološkim standardima. Zbog toga redovito provjeravamo jesu li naša ljepila zagađivala, u potpunosti u interesu zaštite okoliša i obrade.

 

Za preuzimanje na vaše računalo kliknite na "Download" 

Certifikati

Download
SIMALFA® LGA CERTIFIKAT
Certifikat njemačkog LGA instituta da ljepilo SIMALFA® ne sadrži opasne tvari za ljude i okoliš te je ekološko prijateljski
LGA Certificate.pdf
Adobe Acrobat Document 1.9 MB
Download
SIMALFA ECO PUTOVNICA (OEKO - TEX CERTIFIKAT)
Institut Hohenstein (ECO-putovnica) testirao je ljepila SIMALFA® na onečišćenje i ekološku kompatibilnost. Rezultat testa: Svi pragovi i vodeće vrijednosti su unutar svojih granica.
ECO-Passport (1).pdf
Adobe Acrobat Document 1.8 MB

Simalfa tehnički podaci (TDS) i sigurnosni tehnički listovi (MSDS)

Podaci o sigurnosti materijala u skladu s Uredbom (EZ) br. 1907/2006. Dostupno je na raznim jezicima.

 

Propisi o podacima koji se odnose na sigurnost mogu se razlikovati ovisno o državi ili regiji. Naziv dokumenta izravno vam pokazuje što sigurnosno-tehnički list materijala (MSDS) vrijedi za vas.

 

Tehnički podaci (TDS)

Pravilna primjena SIMALFA® ljepila povećava učinkovitost i smanjuje potrošnju. Tehnički podaci (TDS) sadrže sve relevantne podatke o mogućoj upotrebi, doziranju i trajnosti.

Sve tehničke podatke i sigurnosne tehničke listove možete preuzeti na stranici proizvođača ALFA Klebstoffe ovdje