Alati > Hotmelt tehnologija ljepljenja > Hotmelt - vruće ljepilo


Hotmelt - vruće ljepilo

U našem asortimanu ćete pronaći Hotmelt ljepila za gotovo sve aplikacije. Osim u izvedbi, (Hotmelt ljepila u štapićima 12 i 43 mm, jastučići, granule, ili blokovi), hotmelt ljepila se razlikuju i s obzirom na namjenu i vrstu materijala koja se lijepi. 

U našem asortimanu imamo i poliamidna ljepila za popravak drveta, kojime se ispunjavanju ispali čvorovi, oštećenja i razne rupe u masivnom drvetu. Dostupna su u 12 različitih boja koji odgovaraju različitim vrstama drveta. Jednostavni sistem za ogromne uštede. 

Kontaktiraje nas za detalje ovdje

BeA Hotmelt - vruće ljepilo

BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku