Alati > Dynamik plinski pištolji za čavle


Dynamik plinski pištolji za čavle

BeA postavlja nove standarde u razvoju i proizvodnji plinskih pištolja za čavle.  Bilo da se radi o alatu Dynamik D90S za čavle za drvo, ili o alatu Dynamik CN 60 za čelik / beton, BeA je jednostavno korak ispred.

 

Dynamik alati imaju 30 % manje dijelova od alata konkurencije i značajno su dugotrajniji i zahtijevaju manje održavanja.                                               

 

Idealni za primjenu u krovogradnji i montažnim kućama (D90S) te suhoj ugradnji i raznim vodoinstalaterskim i električarskim radovima (CN60).

 

Plinski alati za čavle Dynamik

BEA. BRZINA. SNAGA. POUZDANOST

BeA alati i spojnice za profesionalno pričvršćivanje proizvodi su njemačke tvrtke osnovane 1910 godine, a na hrvatskom tržištu prisutni su više od 50 godina. BeA je svjetski lider u proizvodnji pneumatskih klamerica, čavlerica i spojnica za ručno pričvršćivanje u proizvodnji namještaja i madraca te za automatizirana pričvršćivanja klamama i čavlima u građevinskoj, ambalažnoj, auto industriji i industriji montažnih kuća. Više od 20000 zadovoljnih kupaca te godišnji promet grupe veći od 100 milijuna eura jasni su pokazatelji superiorne kvalitete ovih proizvoda. 

 

BRZI LINKOVI

Kontaktirajte nas

O.M.S d.o.o

A. Šenoe 23, HR-10290 Zaprešić

Hrvatska / Croatia / EU

T:+385 1 3310 475

F:+385 1 3354 857

 

 

Pošalji poruku